Izvor: Happy BSC
25.07.2022 u 22:39
0

ZAPLAKALA U „ĆIRILICI“ Dijana Hrkalović otkriva:“Bila sam ostavljena, sama, prepuštena sebi…“

Gostujući u emisiji „Ćirilica“ na TV HAPPY kod novinara Milomira Marića, bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović zaplakala je kada se setila kako se osećala kada je bila u zatvoru.

Ona je izjavila da, nakon što je uhapšena, jedino je njena porodica, a posebno mlađi brat, nije zaboravila, da su oni bili jedini koji su je posećivali i koji su joj verovali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Osećala sam se potpuno bespomoćno, potpuno bespomoćno. Sada kada se setim tih dana naježim se. Jedino me brat nije zaboravio. To je taj moj mlađi brat, koga ja najviše volim na svetu, i ako gleda ovo večeras… On je dolazio u zatvor kod mene, dolazio mi je i otac. Taj moj mlađi brat, otac, porodica, oni me nisu zaboravili, jedino su oni verovali u mene“, rekla je bivša državna sekretarka.

Na pitanje Milomira Marića da li joj je u posetu dolazio neko od kolega, Hrkalovićka je kratko odgovorila: „Ne!“.

Ona se potom još jednom zahvalila svom bratu. 

„Bila sam ostavljena, sama, prepuštena sebi. Koliko mi je teško mislim da vidite po meni sada. Kad se setim toga. Hvala mom bratu mlađem, što je verovao u mene, što me nije izneverio“, izjavila je Dijana Hrkalović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter