Izvor: Tanjug
06.06.2022 u 20:24
0

ZNAČAJNE PROMENE U VLADI SRBIJE Predsednik Vučić rekao je da očekuje ubrzanje u evropskim procesima, ali i da država nezavisno i samostalno donosi odlike!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je značajne promene u Vladi Srbije, ali i beogradskoj vlasti.

Vučić je, za RTS, istakao da od naredne vlade očekuje da vodi snažnom ubrzanju u evropskim procesima, ali da donosi nezavisno, samostalno odluke, da se ne odriče svoje politike na prvi telefonski poziv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Znate li koliko političara znam kada ih pozove treća sekretarica, četvrtog sekretara neke od ambasada koji se odmah uplaše“, rekao je Vučić,

Na pitanje da li zna ko će biti u vladi kazao je da razgovara sa saradnicima o tome.

„Razgovaram sa saradnicima. Svakako će biti značajnih promena od grada, što će se uskoro videti, do vlade Srbije“, rekao je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO PLAN ZAPADA Nikad više novinara nije došlo u Beograd sa nemerom da fotografijom njega i Lavrova NAPADNU I OCRNE SRBIJU!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter