Izvor: tanjug
16.01.2022 u 12:35
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ GLASALA NA REFERENDUMU: Pitanje pravosuđa ne bi trebalo da nas deli(FOTO)

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović glasala je danas na referendumu o promeni Ustava u delu koji se odnosi na pravosuđe i istakla da oko tog referendumskog pitanja ne bi trebalo da bude podele među političkim strankama i u društvu.

Mihajlović je glasala oko 12 časova na biračkom mestu 35 u Mesnoj zajednici „Dedinje“, a na glasanje je došla sa partnerom.

„Ja sam danas glasala “za“, zato što mislim da je to jedan od načina da Srbija dobije nezavisno sudstvo, ali ne samo to, nego i da time pokaže koliko se bori za vladavinu prava, koliko želi da bude deo Evropske unije, koliko je za nas važno da živimo i radimo po evropskim standardima“, rekla je Mihajlović nakon glasanja.

Istakla je da ovo referendumsko pitanje prevazilazi pitanje političkih partija i da su nezavisno sudstvo i pravosuđe nešto što ne sme da deli političke partije i društvo u celni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nadam se da ćemo u narednom periodu imati rezultate ovakvog jednog referenduma i svega što budemo primenili unutar Ustava“, rekla je Mihajlović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter