Izvor: Alo.rs
27.09.2023 u 14:50
1

ABAZOVIĆ OPLEO PO SPAJIĆU: Izneo teške optužbe na račun crnogorskog mandatara

Mandatar Milojko Spajić želi da podigne milijardu eura, da bi povećao plate i penzije, tvrdi odlazeći premijer Dritan Abazović. On je rekao da mu se ne sviđa trenutni tok formiranja Vlade Crne Gore, te da ostaje, kako je rekao sistem torte.

“Način na koji se to radi nije iskren i nije dobar za Crnu Goru. Pričali su o depolitizaciji pa su rekli kome su davali 40 odsto po dubini. Pričali su da ćemo bankrotorati”, rekao je novinarima danas Abazović.

On navodi da nema očekivanja kada je reč o ulasku u Vladu.

Tvrdi da Spajić želi da podigne milijardu eura, da bi povećao plate i penzije.

SPAJIĆ ZADOVOLJAN: „Optimista sam da će vlada biti formirana, biće proevropska“

Da bi zadovoljio svoj program i onda možda otišao iz Crne Gore. Što ne kaže to građanima i Crne Gore? Zato što nije spreman da izađe pred Vas, sa mnom. Ja nudim i pričam o viziji o razvoju državne politike. Ako o tome želi da razgovara, ja sam tu. Ako ne, izvršićemo predaju vlasti, gospodski”, naveo je Abazović.

On je pozvao Spajića da objasni kako će isplatiti povećane plate i penzije.

“Cilj nam je da afirmišemo penzionere da bi pravili proteste, da bi došli do 450 eura kao da vlada to ne želi. Kako? Kako se postiže povećanje ekonomskog rasta? Što ne objasni kako?

Neka objasni, je li cilj da se proda EPCG?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ABAZOVIĆ OPLEO PO SPAJIĆU: Izneo teške optužbe na račun crnogorskog mandatara”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter