Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
04.12.2023 u 15:22
0

ADVOKAT GLAVNOG OSUMNJIČENOG: „Tražio je da ga odvezem na ispitivanje, nisam ništa znao“

Advokat glavnog osumnjičenog Lj.P., Vasko Stojkov, za ubistvo male Vanje Đorčevske iz Skoplja, oglasio se za makedonske medije.

– Zamolio me je da ga odvezem u Beograd jer nije imao vozilo i nije mogao da nađe notara da mu prevede vozilo. Nisam imao nikakve veze sa ovim. Znam da je trebalo da ide u Beograd, rekao je da je zakazao preglede. Rekao sam mu da ću ga ja odvesti, nisam znao ništa o ubistvu – rekao je Stojkov.

– Ostao je u Beogradu jer je sutradan morao da na preglede i rekao je da će se vratiti ako sve bude u redu. Ako ne bude, rekao je da će ići u Istanbul. Kada sam se vratio, policija me je prvo pretresla i pitala, a onda sam im rekao – rekao je advokat Stojkov.

Kada je shvatio za šta se sumnjiči Lj.P., advokat Stojkov mu je poslao poruku da se vrati i da izjavu jer se radi o ozbiljnoj stvari.

Međutim, nije želeo da otkrije da li je i kakav odgovor dobio, rekao je da je to otkrio policiji, ali od tada nema kontakt sa Lj.P. koji mu je, osim što mu je u pojedinim slučajevima bio advokat, bio i prijatelj.

FRIZER UBIJEN ZBOG 500 EVRA: Klupko se odmotava oko Vanjine otmice i ubistva

Stojkov objašnjava da je imao dobru nameru da mu pomogne.

– Ja sam advokat i da sam išta znao, sigurno ne bih to krio – rekao je Stojkov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter