Izvor: kurir.rs
04.12.2023 u 12:04
0

FRIZER UBIJEN ZBOG 500 EVRA: Klupko se odmotava oko Vanjine otmice i ubistva

Panče Žežovski, frizer iz Velesa, imao je dug od 500 evra, a to istraga vidi kao mogući motiv za ubistvo.

Prema saznanjima iz istrage, cilj je bio da se zapleni vozilo „sitroen“, kao i šta je urađeno, tako da je isto iskorišćeno za otmicu sada ubijene Vanje Đorčevske.

– Motiv za ubistvo Pančea bio je dužničko-poverilački odnos sa jednim od osumnjičenih. Panče je jednom od osumnjičenih dugovao 500 evra i tako je izabran kao žrtva od koje će se uzeti auto i njime kidnapovati devojčicu – rekao je Gavril Bubevski, državni tužilac Severne Makedonije.

VEZALI JE, UBACILI U VREĆU, PA „GEPEKOVALI“: Isplivali jezivi detalji Vanjinog (14) ubistva

Za ubistvo Žežovskog, prema dosadašnjim saznanjima i tvrdnjama tužioca Gavrila Bubevskog i ministra Olivera Spasovskog, osumnjičen je Ljupčo P.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter