Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
01.01.2024 u 17:30
0

AUTOBUS PUN TURISTA IZ BOSNE SE PREVRNUO U VENECIJI: Najmanje 30 povređenih (FOTO)

Autobus sa 79 putnika prevrnuo se u mestu San Dona di Pijave kod Venecije, a kako su saopštili iz konzulata BiH u Italiji, među putnicima nema teže povređenih.

Generalni konzul BiH u Italiji Dag Đumrukčić u izjavi za portal Avaz rekao je da nema teže povređenih i da je autobus krenuo za Goricu.

– Čim sam saznao za nesreću, mi smo odmah kontaktirali policiju. Autobus se prevrnuo oko 2:30 časova, desetoro ih je preveženo u Hitnu pomoć sa lakšim povredama. Oni su tamo obraženi i odmah pušteni, obezbežen im je i autobus. Tako da su već pre dva sata krenuli prema Gorici gde imaju smeštaj – rekao je konzul.

Dodao je da je bio u kontaktu sa ocem jedne putnice.

– Komunicirao sam i sa našom ambasadom u Rimu koja je obaveštena o svemu. Uglavnom niko nije teže povređen, bar po rečima Italijana. Oni su išli da slave Novu godinu i na povratu se to desilo. Zamolio sam ih da kad stignu u Goricu se jave, da vidim da li je sve uredu, tako da sam im ostao na raspolaganju – rekao je Đumrukičić.

OGROMNE ŠTETE NA KUĆAMA POSLE ZEMLJOTRESA: Meštane strah da se vrate unutra

Autobus bosanskohercegovačkih turista, vraćao se u Trst, nakon što je prisustvovao novogodišnjem vatrometu na Punta Sabbioni, takođe u Veneciji. Vozilo je potom izvađeno pomoću dizalica za pomoć na putu.

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta, a akcije spasavanja vatrogasaca završena je u 7.30 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter