Izvor: tanjug
20.08.2021 u 09:54
0

BANJALUKA: NSRS i Veće naroda ponovo o INCKOVOM ZAKONU

 U Banjaluci danas će biti održana sednica zajedničke komisije Narodne skupštine Republike Srpske i Veća naroda Republike Srpske za usaglašavanje zakona, propisa i akata na kojoj će biti reči o usaglašavanju odluka o prevremenom stupanju na snagu Zakona o neprimenjivanju odluke visokog predstavnika i Zakona o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Sednicu je zakazala predsedavajuća Veća naroda Republike Srpske Nada Tešanović, jer ovo veće u utorak, 17. avusta, nije postiglo saglasnost o tom pitanju. 

VAŽNO:

MINISTAR SELAKOVIĆ U POSETI AFRICI: Ministar spoljnih poslova uručuje VAKCINE!

Državljanin Srbije EVAKUISAN iz Avganistana: Tamo je STRAVA I UŽAS!

SITUACIJA U SRBIJI NIJE STABILNA! DOKTORKA JOVANOVIĆ UPOZORAVA: Kako da prepoznate nove simptome DELTA SOJA

Narodna skupštine Republike Srpske je na posebnoj sednici 30. jula po hitnom postupku usvojila Zakon o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske i Zakon o neprimenjivanju odluke visokog predstavnika.

Klub Bošnjaka u Veću naroda uložio je veto na pomenute odluke.

PROČITAJTE JOŠ:

Danas je prepodobnomučenik Dometij: VERUJE SE DA NA DANAŠNJI DAN BOLESNI DOBIJAJU PRILIKU DA OZDRAVE

AMSS PORUČUJE: Očekuje se pojačan saobraćaj

JEZIVO NASILJE U NIŠU: Mladić šutirao taksistu! (VIDEO)

Valentin Incko, koji je podneo ostavku na funkciju visokog predstavnika, nametnuo je dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i kažnjava „negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter