Izvor: BSC Happy
13.04.2023 u 12:46
0

BATO CAREVIĆ EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL: „Iza Milovog hapšenja stoji strani faktor, na meti je i njegova porodica!

Ekskluzivno za BSC HAPPY portal izjavu je dao Bato Carević bivši gradonačelnik Budve i prijatelj uhapšenog aktuelnog gradonačelnika Budve Mila Božovića. Očekuje se njegovo uključenje u program HAPPY TV u 17.40 časova.

Carević je rekao kako je neprijatno iznenađen hapšenjem, te da je siguran da će Božović dokazati nevinost.

– Zaista prijatelj sam kućni sa gospodinom Božovićem i meni je ovo iznenađujuće i iznenađen sam,  ipak mislim da će gospodin Božović dokazati svoju nevinost i svi treba da damo doprinos da se sačuva on i njegova porodica i njegova privatnost. Dobro znamo da je to postupak koji treba da se ispita i lično više mislim da je to neki drugi povod, ali u svaklom sluačaju gospodin Božović i ja i svi smo podložni kontroli . Treba da se čiste stvari, lično mislim da je gospodin Božović svakako nevin, za neka dela koja nisu u skladu sa zakonom, to je moj prijatelj i ja čvrsto verujem da će on dokazati svoju nevinost – rekao je on.

UHAPŠEN MILO!

Upitan je da li misli da ovo hapšenje ima političku pozadinu.

– Iako sam napustio politiku, jednostavno su već počeli i na mene medijski pristici nekih nevladinih organizacija, nekih tobože nezavisnih medija koji se finansiraju iz stranih ambasada, to meni više liči na te okolnosti.  U svakom slučaju vrlo neprijatno, nije trebalo gospodina Božovića hapsiti, on je gradonačelnik – kaže on.

Naš sagovornik smatra da je u pitanju zastraživanje.

Cilj je bio poslati poruku koja nije prijatna nikome od nas, pogotovo njegovoj porodici. Ne treba hapsiti u 4 ujutru, upadati dugim cevima, mislim da je on uredan građanin, videćemo šta će vreme pokazati – zaključuje Carević.

On je dodao da su privedeni supruga i dva sina uhapšenog Božovića.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter