Izvor: Happy BSC
22.04.2022 u 07:17
0

BUKTI RAT U ZAGREBU HRVATSKA JE U HAOSU! „Milanović ima ozbiljne probleme, treba mu stručna pomoć“, Plenković OŠTRO napao predsednika

Hrvatski premijer Andrej Plenković danas je nakon poslednjih izjava predsednika Zorana Milanovića rekao da je on „prešao sve granice i tako pokidao sve veze te su sada svi mostovi porušeni„, uz ocenu da Milanovic ima „nekih ozbiljnih problema“.

Dodao je i da je to što vlada i ministri neće učestvovati s njim ni u kakvim aktivnostima logično i ispravno, prenela je Hina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Reč je o problemima koje ima, to neprestano buđenje iz vlastite relevantnosti, vređanje Vlade, HDZ-a, mene, ministra branitelja. To je prešlo sve granice, pokidao je tako sve veze. Reč je o osobi koju su, nažalost, birači izabrali na izborima, ali šteta koju čini Hrvatskoj nema granica“, rekao je premijer.

HAOS U ZAGREBU! Predsednik Hrvatske ŽESTOKO ISPLJUVAO premijera, Milanović nije birao reči o Plenkoviću, pominjala se i UDBA

Dodao je da je Milanović snizio političku kulturu kao i da će se Hrvatska od toga godinama oporavljati.

Plenković je ocenio i da Milanović ima nekih ozbiljnih problema.

Jesu li to problemi za koje mu je potrebna strucna pomoć ili savet, to će reci eksperti, a ne ja„, izjavio je on.

Premijer se osvrnuo i na današnju izjavu predsednika Milanovica o situaciji u Ukrajini.

“Je li on zaista ruski agent? Jer ovo što je danas učinio, i ponovo nam pričinio međunarodnu štetu, ponovo je izneo ocene i kvalifikacije o Ukrajini – ja ne znam koji to predsednik vlade ili države neke članice EU ima približno ovako sramotne stavove. Da ne govorim o izjavama o BiH gde nas optužuje da smo izdajnici ili da lažemo“, upitao se Plenković.

Zoran Milanović izjavio je ranije danas komentarišuci najavu premijera Plenkovića da će ga Vlada od sada bojkotovati u svakom smislu, da mu je čast što ga takva ekipa bojkotuje.

Nažalost, došlo je do toga da sam ih morao nazvati bandom, što i jesu i za to su i osuđeni„, rekao je Milanović novinarima nakon obilaska izložbe u galeriji Klovićevi dvori, prenela je Hina.

Svesti generale na pudlice, to mogu samo UDBA, HDZ i Plenković, poručio je Milanović dodajući: Šta mi je preostalo? Da kažem da je to jedan uticajni državnik?

„To je čovek koji je juče izjavio da je njegov uticaj u Briselu ogroman, a Milanovic je štetočina. U redu, ako je tvoj uticaj ogroman, zašto ga nisi iskoristio za Hrvate u Bi. HAko imaš uticaja dok se Hrvatima u BiH napijaju krvi, a ne radiš ništa, onda si izdajnik“, poručio je Milanović.

To je čovek, dodao je, koji neće prezati ni od čega da drugog oblati, nije ga briga za Hrvatsku i Hrvate u BiH.

On je imao posebnu potrebu da naglasi da sam štetočina„, kazao je Milanović, poručivši da ga nije briga kakav je njegov rejting u Briselu.

Takođe je najavio da će ići na komemoraciju u Jasenovac sa svojim saradnicima, a ne sa članovima Vlade koji „u jednom trenutku ohrabruju ustašluke, a potom se prave da su liberali“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter