Izvor: novosti.rs/BSC Happy
23.12.2023 u 14:21
0

CRNOGORSKI PREMIJER OSVANUO U TRAMPOVOM IZBORNOM SPOTU: Pogledajte čuveno guranje na NATO samitu VIDEO

Premijer 41. crnogorske Vlade Duško Marković našao se u izbornom spotu republikanca i bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Trampov spot je naslovljen „Da li biste glasali za Trampa“.

Tramp je u izbornom spotu spojio razne događaje za vreme njegovog vođenja Sjedinjenih Američkih Država. U videu ima kadrova kampanje, ali i svetskih državnika, poput Vladimira Putina, Si Đi Pinga…, a u spotu svoje mesto je „zaslužio“ i nekadašnji crnogorski premijer Duško Marković.

Čuveno guranje ostaće upamćeno u crnogorskim i svetskim analima.

Podsetimo, Marković je učestvovao 2017. na sastanku NATO-a u Briselu.

Tramp je „naleteo“ na lidera male balkanske zemlje koja je članica NATO-a, a on je prvi predsednik od Drugog svetskog rata koji je doveo u pitanje budućnost i funkcionisanje Alijanse.

Marković je taj događaj opisao kao bezazlenu situaciju.

– Ne doživljavam je na drugačiji način – kazao je tada Marković i dodao da je „prirodno da predsednik SAD bude u prvom redu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter