Izvor: Tanjug
13.09.2020 u 10:15
0

DA SE NIKADA NE ZABORAVI, DA SE NIKADA NE PONOVI: Jedan od najtužnijih dana u istoriji opštine Drvar, PROGON DRVARSKIH SRBA

Opština Drvar danas obeležava jedan od najtužnijih dana u svojoj istoriji kada je pred napadom Hrvatske vojske i tzv. Armije BiH izbeglo njegovo celokupno srpsko stanovništvo.

OVO MORATE ZNATI…

RASTE BROJ OBOLELIH U SRBIJI: Sutra odluka o uvođenju NOVIH MERA

NESREĆA NA AUTO-PUTU KA NIŠU: Dve osobe prevezene u Urgentni centar

UŽAS U TREBINJU! Muškarac slao eksplicitne poruke devojčici (12), dobio BATINE od njenog oca, a onda se UMEŠAO i njegov OTAC?!

Sećanje na ovaj dan obležava se pod sloganom „Da se nikada ne zaboravi, da se nikada ne ponovi /13.09.1995.-13.09.2020/“.

Planirano je da u 11 časova bude služen parastos i položeni venci na spomen-obeležju poginulim borcima u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

SAZNAJTE JOŠ…

KLJUČNI TRENUCI ZA RUSIJU! Počeli izbori za gubernatore i trajaće nekoliko dana

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Tokom večeri očekuje se pojačan saobraćaj

KRENULO JE: Treća GREND SLEM TITULA u karijeri, Osaka osvojila Ju-Es open

Načelnica opštine Dušica Runić rekla je ranije da je 13. septembar jedan od najtužnijih dana za Drvarčane, jer je na taj dan 1995. godine celokupno stanovništvo napustilo Drvar.

Predsednik Boračke organizacije Istočni Drvar i Drvar Miladin Bajić rekao je da je ovaj grad tokom poslednjeg rata imao više od 300 poginulih, 1.260 ranjenih, od kojih je 600 teško.

Od preratnih 17.000 stanovnika danas u Drvaru, prema popisu, živi nešto više od 7.000 većinskog srpskog stanovništva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter