Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
30.12.2023 u 11:39
0

DETALJI TRAGEDIJE U VELIKOJ GORICI: Ovako je Zvonimir krenuo u krvavi pir

Hrvatska policija jutros je objavila nove informacije o zločinu u Velikoj Gorici, gde je juče došlo do dvostrukog ubistva i samoubistva.

Iako je većina informacija o ovom stravičnom zločinu već poznata, policija je danas u saopštenju otkrila „redosled ubice“, koji je ne kraju počinio samoubistvo.

Kako je policija otrkila, Zvonimir je juče prvo ubio suprugu, a onda majku, dok se juče verovalo da je majka bila prva žrtva.

UBIO SUPRUGU U CVEĆARI, PA PRESUDIO MAJCI I SEBI: Kolege otkrile jezive detalje koje su dovele do tragedije

„Juče, 29. decembra oko 10 sati u Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici, u cvećari, upotrebom vatrenog oružja koje je nezakonito posedovao 64-godišnjak je počinio ubistvo 64-godišnje članice porodice nakon čega je izišao iz cvećare, došao do svoje kuće u istoj ulici i u prizemlju kuće istim oružjem počinio ubistvo 84-godišnje članice porodice, a potom tim istim oružjem i samoubistvo na spratu kuće“, navodi se u saopštenju.

Nakon uviđaja, tela su prevezena su u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, objavila je policija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter