Izvor: Happy BSC
11.04.2022 u 13:55
0

DODIK JE IZAŠAO ZA GOVORNICU SKUPŠTINE I IZREKAO ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE! Optužio je Bošnjake za gnusne stvari, Banjalukom se ore njegove reči

Bošnjaci žele da omoguće donošenje odluka na nivou BiH koje nisu u skladu sa Ustavom, poručio je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik na posebnoj sednici NSRS čije zasedanje je zadražio da bi, kako je naveo, zaštitio interese Republike Srpske.

Dodik oštro odgovorio Šmitu! Evo šta je poručio!

Institut posebne sednice Narodne skupštine Republike Srpske koristim da zatražim podršku poslanika, jer se na nivou BiH dešavaju stvari koje su vidljive i gde se, zbog naraslog bošnjačkog oportunizma i nacionalizma, pokušava rušenje ustavnog poretka i institucije dovesti do apsurda“, rekao je Dodik na početku zasedanja NSRS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetio je da je na poslednoj sednici Predsedništva BiH glasao protiv odluka koje su štetne za interese Republike Srpske, a dobile su i negativno mišljenje Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske.

„Verujem da ćemo potvrditi jedinstvo u odbrani interesa Republike Srpske“, naveo je i naglasio da je pokretanje vitalnog intersa u skladu sa Ustavom.

On je naglasio da je zaključkom Narodne skupštine Republike Srpske sa 27. posebne sednice od 1. februara ove godine, precizirano da srpski član Predsedništva BiH, pre svake sednice, dostavi sve materijale predsedniku Republike Srpske radi zauzimanja stavova u adekvatnom vremenskom roku.

„Postupajući po navedenom zaključku, predsedniku Republike redovno dostavljamo potrebne materijale o sednicama Predsedništa BiH, kao i relevantnim institucijama Republike Srpske, kako bismo dobili njihove jasne stavove kojima se rukovodim u daljem postupanju“, naveo je Dodik na sednici NSRS, koju RTRS prenosi uživo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter