Izvor: Informer
24.09.2021 u 21:00
0

Dramatična noć u selu kod Gacka: Ovo je sprečilo katastrofu!

Razareni medved napao je u četvrtak uveče stado ovaca u gatačkom selu Kravarevo i rastrgao jednu ovcu i povredio psa domaćina Miljana Mastilovića.

Mastilović je, srećom, prošao bez povreda. Zver je pobegla u obližnju šumu kada je Miljanov brat, koga je Mastilović uspeo da dozove, opalio hitac u vazduh, javljaju lokalni portali. 

PROČITAJTE JOŠ: NAJČUDNIJI MODEL ŽENSKE OBUĆE: DA LI BISTE I VI NOSILE OVO?! (FOTO)

– Sve to se dogodilo u neposrednoj blizini, nešto više od pola kilometra od naše porodične kuće i nedaleko od reke Vranjače – kaže Miljanov bratanac Jovan Mastilović za Radio Gacko.

On kaže da ovo nije prvi put da medved napada njihovo stado. Slična situacija dogodila se pre dve godine kada im je medved odneo tri jagnjeta.

U gatačkom lovačkom udruženju su naveli da je medved nedavno napao ovce i u rejonu sela Višnjevo. Lovci upozoravaju da ni ljudi nisu sigurni. Vlasnik ovaca podneo je zahtev za procenu i nadoknadu štete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter