Izvor: BSC HAPPY/HRT/INDEX
11.11.2023 u 11:40
0

BIĆE PREBAČEN U OSIJEK: Hrvatski ministar odbrane Banožić ima teške povrede glave i mozga

Dr. sc. Krunoslav Špočić, direktor Opšte bolnice Vinkovci, dao je izjavu za hrvatske medije o zdravstvenom stanju ministra odbrane Marija Banožića.

Jutros je gospodin Banožić primljen u našu bolnicu. Nakon primarne obrade i dijagnostičkih pregleda koji su učinjeni, on će zbog potrebe daljeg neurohirurškog nadzora biti prebačen u klinički bolnički centar Osijek u jedinicu intenzivnog lečenja. Potreba je za neurohirurškim nadzorom. Mi nemamo u opštoj županijskoj bolnici neurohirurgiju, tako da će zbog kontuzijskih povreda glave biti prebačen tamo zbog potrebe daljeg nadzora i opservacije neurohirurgije. Inače, gospodin Banožić je pri svesti. Ima kontuzijske povrede glave i mozga, ali kažem da je u kontaktu, nije gubio svest, tako da komocioniranje je žestoko, ali to ide u sklopu takvih povrede – rekao je Špočić.

HRVATSKI MINISTAR ODBRANE U BOLNICI: Učestvovao u saobraćajnoj nesreći, jedna osoba poginula

Vladin portparol Marko Milić izvestio je da ministar odbrane Mario Banožić, koji je jutros učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, ima teške telesne povrede, no izvan je životne opasnosti.

– Ministar ima teške telesne povrede, po prvim procenama lekara izvan je životne opasnosti – izvestio je Milić. Naveo je i kako je Banožiću lekarska pomoć pružena u Opštoj županijskoj bolnici Vinkovci a biće prebačen u KBC Osijek.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter