Izvor: Tportal.rs
26.10.2023 u 12:38
0

KONTROLE NA GRANICAMA U REGIONU: Slovenija produžuje kontrole na hrvatskoj granici za još 20 dana

Slovenski ministar unutarnjih poslova Boštjan Poklukar danas je najavio da Slovenija produžuje kontrole na mađarskoj i hrvatskoj granici za još 20 dana.

Ministar Poklukar jutros je posetio slovensko-mađarsku granicu u mjestima Pinca i Dolga Vas. Tom je prilikom najavio da će kontrola na slovensko-mađarskoj i slovensko- hrvatskoj granici produžiti za još 20 dana.

Ističe da je to nužno zbog kontrole ulazaka ilegalnih migranata kojih je u nekoliko dana evidentirano stotinjak, a nekoliko krijumčara je uhapšeno.

Podsetimo, Slovenija je od prošlog vikenda ponovno vratila kontrole na granicu s Hrvatskom. Reč je o privremenoj meri uvedenoj zbog povećane opasnosti od terorističkih napada nakon eskalacije rata na Bliskom istoku i većeg priliva ilegalnih migranata.

Kontrolom nisu zadovoljni na severu zemlje. Smatraju da će se zbog predstojećih praznika ponovno stvarati gužve na frekventnim graničnim prijelazima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter