Izvor: BLIC.RS
16.05.2020 u 17:58
0

KORONA KAO PROŠLOST: Ovako izgleda kada se Grci opuste! (FOTO)

Rekordne temperature od 40 stepeni i prvi vikend bez ograničenja bili su dovoljni da dođe do eksplozije ljudi na plažama u i blizu Atine.

Brzo su stanovnici glavnog grada Grčke zaboravili na korona virus, pa su maske i rukvice zamenili kupaćim kostimima.

Prema podacima Nacionalne opservatorije u Atini, u Sparti na Peloponezu izmereno je neverovatnih 40,7 stepeni, a u cetralnoj i južnoj Grčkoj, kao i na ostrvu Krit temperatura je prešla 39 stepeni, prenosi MIA.

Onda, kao da se više nije moglo biti u kućama, mere socijalne distance vrlo brzo su postale prošlost, a po svemu sudeći ležernim Grcima propisane mere neće pasti lako kada je u pitanju priprema za novu letnju sezonu.

Plaža grčkog jezera Vuljagmeni, zatim plaže Kavouri i Glifadi bile su pune mladih i porodica s decom budući da je temperatura u Atini za ovaj vikend prognozirana na čak 35 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter