Izvor: kurir
12.04.2024 u 07:58
1

KUPIO VIBRATOR I REKAO JOJ DA SE ZABAVI SA PRIJATELJICAMA, PA ZAVRŠIO NA SUDU: Izrečena mu je OZBILJNA kazna

Taksista (64) iz Zagreba završio je na sudu zbog uznemiravanja komšinice (47).

Opšti krivični sud u Zagrebu presudio je da je kriv. Počinio je krivično delo protiv lične slobode nametljivim ponašanjem. On je, kako piše u presudi, u razdoblju od februara 2020. do februara 2021., odlazio kod komšinice u stan u Zagrebu. I to dok je bila sama, iako ga je upozoravala da ne dolazi bez najave.

 

Uznemiravao ju je na način da je prvo sredinom februara 2020. znajući da joj jerođendan – došao joj sa cvećem i poklonom u kesi, a kada je otvorila poklon i videla vibrator i kockice za se*s rekao joj da može time večeras da se igra sa prijateljicama kada joj dođu na rođendan. Komšinica je revoltirana takvim ponašanjem te poklone bacila u smeće, nakon čega je došao i drugi dan bez kucanja. Rekao joj je: ‘Sinoć ste brzo završile u pola dva, niste dugo pevale. Ja sam vas slušao i posmatrao’, nakon čega mu je opet rekla da joj više ne dolazi u stan i ne uznemirava na šta se oglušio i nastavio da joj i dalje neprimetno donosi poklone koje je ostavljao ispred vrata stana. Rekla mu je da će ga prijaviti policiji, a on njoj: ‘Šta meni murija može, samo probaj!“

Rekao joj je i da će joj zagorčati život te ju nakon toga učestalo nazivao sa skrivenih brojeva, uhodio ju po raznim prodavnicama i mestima na području Španskog, piše u presudi.

„Ponašanjem je kod komšinice izazvao nelagodu i strah i uznemirenost za život i bezbednost i bezbednost njoj bliskih osoba“ zaključili su na sudu. Osudili su ga na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci. Primjenjuje se uslovna osuda te se izrečena kazna neće izvršiti ako optuženik u roku od četiri godine ne počini novo krivično delo. Izrečena mu je i zabrana prilaska komšinici u trajanju od tri godine.

DALIBOR NAKON SVAĐE SA BRATOM PREMESTIO DANKINO TELO? Ovo su detalji stravičnog ubistva devojčice (2) iz Bora

 

 

Optuženi je u svojoj odbrani na kraju dokaznog postupka naveo, između ostalog, da je nekad živeo u blizini oštećenice te su tokom tri godine bili u dobrim prijateljskim odnosima i to tako da su se članovi njihovih porodice međusobno družili. Potom su započeli ljubavnu vezu koja je trajala jednu godinu, a koju je oštećenica prekinula krajem januara 2020. s čime se on saglasio.

„Iz odbrane optuženog proizlazi da isti osporava uhođenje, praćenje i motrenje oštećene, dok potvrđuje da joj je u februaru 2020. doneo rođendanski poklon“ zaključili su na sudu. Sud je optuženika obavezao da naknadi troškove krivičnog postupka, paušalni iznos od 300 eura.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KUPIO VIBRATOR I REKAO JOJ DA SE ZABAVI SA PRIJATELJICAMA, PA ZAVRŠIO NA SUDU: Izrečena mu je OZBILJNA kazna”

  1. you’re really a good webmaster. The web site loading speed is incredible. It seems that you are doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve done a magnificent job on this topic!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter