Izvor: Alo
12.04.2024 u 07:39
0

DALIBOR NAKON SVAĐE SA BRATOM PREMESTIO DANKINO TELO? Ovo su detalji stravičnog ubistva devojčice (2) iz Bora

Za sada sve ukazuje da Dragijevići nisu uskladili svoje priče ili su možda neke stvari odradili odvojeno jedan od drugog. Sumnja se da je među njima nastao sukob u jednom trenutku i da nisu razgovarali, navodi izvor Alo!

Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, glavnoosumnjičeni je za ubistvo Danke Ilić (2), a njegov otac Rade (73) i sada pokojni brat Dalibor (40) sumnjiče se da su mu pomogli da sakrije telo devojčice! Sumnja se da su se braća posvađala prilikom prenošenja tela i da su prestali da komuniciraju između sebe, zbog čega postoje brojne nelogičnosti u njihovim iskazima povodom lokacije na kojoj se nalazi leš! Ispituje se čak mogućnost da su telo prenosili više puta bez znanja onog drugog!

Podsetimo se, Danka je nestala 26. marta u dvorištu letnjikovca u Banjskom Polju, a prošle nedelje Srbiju su zatekle stravične vesti – Danka je ubijena! Kako smo ranije pisali, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni se osumnjičeni da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili davljenjem. Posle toga su telo bacili na deponiju, a sumnja se da su ga zatim prebacili na drugu lokaciju.

Takođe, uhapšeni su i Dragijevićevi otac Rade i njegov brat Dalibor, koji je ubrzo preminuo od posledica srčanog udara. Dejan Dragijević je priznao da je zadavio dete, a njegov brat je pred smrt navodno priznao da je pomagao u prenošenju tela. Međutim, niko od njih se, kako su tvrdili, „ne seća“ ili „ne zna“ gde je bačeno telo, ili su ukazivali na određene lokacije, gde telo na kraju nije ni pronađeno.

„BRAT MALE DANKE SVAKODNEVNO TRAŽI I DOZIVA SVOJU SESTRICU…“ Dečak vraćen roditeljima

 

Njihovo ponašanje je potpuno neobjašnjivo. Dalibor je dovodio policiju do Brestovačkog mosta, tvrdeći da je telo tu, međutim, policija na toj lokaciji takođe nije pronašla trag, a slično je bilo i sa drugim bratom. Jedino još nije jasna uloga oca Radeta i to se ispituje – navodi izvor blizak istrazi.

Mnogo stvari se u njihovim iskazima ne poklapaju, ukazuju i stručnjaci. Bivši pripadnik Službe države bezbednosti Božidar Spasić potvrđuje za Alo! da postoji mogućnost da su braća koja su osumnjičena za zločin ušla u svađu tokom premeštanja ubijene devojčice i da se na taj način izgubila i tačna lokacija na koju je telo premešteno.

– Poznato je da oko nestanka Danke Ilić imamo jednu paradoksalnu situaciju s kojom se policija ne susreće često, a to je da imate osumnjičene za ubistvo, a da nemate telo. To je jedan od najtežih slučajeva za rad policije. Oni su priznali delo, a onda odveli policiju tamo gde tela nema. Osumnjičeni su imali dovoljno vremena za manipulisanje telom… Odnosno da ga premeštaju zajedno ili odvojeno, nemajući poverenja jedan u drugog. Postoji i mogućnost da su telo odneli na sasvim drugu stranu od one na koju su ukazivali, svesno navodeći policiju na pogrešan trag, čime oni zapravo misle da sebi čine neku uslugu. To je uradio pokojni Dalibor. On na taj način nije mislio ništa, to je potpuno nepromišljeno ponašanje – naglašava Spasić i dodaje da su osumnjičeni najverovatnije počinili zločin bez ikakve organizacije.

– Jednostavno, ovde osumnjičeni nemaju nikakav rezon i neorganizovani su. Oni su poznati kao pijanci i na svom poslu u „Vodovodu“. Takođe, kada su čistili razne šahte i cevi bile su im dostupne hemijske supstance i kiseline i razna druga sredstva. Ne isključuje se mogućnost da su i to koristili u prikrivanju generalnog traga koji bi rekao gde je telo male Danke. Moguće je, pošto su uključili i rođake u sve to, da ni jedan i ni drugi ne znaju gde je telo – zaključuje Boža Spasić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter