Izvor: Tanjug
24.05.2020 u 15:27
0

Makedonija:Policijski čas 42 sati, do utorka u 5 časova

U Severnoj Makedoniji od danas u 11 časova je na snazi policijski čas koji će trajati do utorka u pet ujutro, odnosno ukupno 42 sati, prenose makedonski mediji.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NAJNOVIJI PODACI: Nema novih žrtava od koronavirusa u Srbiji, na respiratorima 12 pacijenata

ŠOKANTNA ISTINA O 5G MREŽI! Ono što su otkrili stručnjaci će sve iznenaditi!

U MOSKVI UMRO POSLEDNJI HITLEROV LJUBIMAC! Još stariji brat mu se nalazi u BEOGRADU! (VIDEO)

PRVI PUT NAKON TRI DECENIJE! Amerika izvodi NUKLEARNU PROBU!

Zbog obeležavanja državnog praznika svetog Chirila i Metodije, koji je u toj zemlji državni praznik i neradni dan, i muslimanskog praznika Fiter Bajram, Vlada Severne Makedonije je na sednici prošlog petka donela odluku o produženom policijskom času kao meri prevencije od širenja virusa Covid-19.

OVO MORATE ZNATI

LAZAREVA KLETVA IH STIGLA: Pred Kosovski boj knez je prokleo ovo selo! (FOTO)

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

POSTAVLJENA STRAŽA: Misterija koja vodi do vođe KIM DŽONG UNA

Makedonski ministar zdravlja Venko Filipče prošle nedelje je izjavio da je još rano za otvaranje granice te zemlje, i da je realno to očekivati tokom juna.

U Severnoj Makedoniji vanredno stanje se završava 31. maja, dok je i dalje svakodnevno na snazi mera policijskog časa od 19 do pet sati ujutro.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter