Izvor: T PORTAL
15.03.2024 u 17:35
0

MILANOVIĆ RAZREŠIO DILEMU: Posle izborne pobede, ja ću se povući sa funkcije predsednika zemlje

Nakon najave da na izbore ide na listi SDP-a, hrvatski predsednik Zoran Milanović na Fejsbuku je razrešio dilemu da li će podneti ostavku na sadašnju funkciju ili ne.

MILANOVIĆ ŠOKIRAO: Podnosi ostavku na mesto predsednika, biće kandidat za premijera

Poštovani građani, Hrvati,

Odlučio sam da se kandidujem kao nezavisni i nestranački kandidat na listi SDP-a na izborima za Hrvatski sabor koji će se održati 17. aprila ove godine. Nakon izborne pobede, u koju sam siguran, povući ću se sa mesta predsednika Republike i uz podršku nove većine u Hrvatskom saboru preuzeti odgovornost za vođenje Vlade Republike Hrvatske. Do stupanja na novu funkciju nastaviću da obavljam dužnost predsednika Republike Hrvatske u skladu sa svojim ustavnim obavezama i dužnostima – napisao je Milanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter