Izvor: BSC Happy
05.12.2023 u 21:09
0

MISTERIJA GDE SE SKRIVA MONSTRUM: Jedna lokacija već danima se pominje kao utočište osumnjičenog za Vanjino ubistvo

Danima nakon monstruoznog ubistva tinejdžerke Vanje (14) u Skoplju, jedno od pitanja koje potresa balkansku javnosti jeste gde se nalazi glavni osumnjičeni za njeno ubistvo. U pitanju je Ljupčo Palevski Palčo, koji je iz Severne Makedonije pobegao u Beograd, potom u Bugarsku, odakle mu se gubi svaki trag. Jedna od lokacija koja se pominje kao moguće utočište osumnjičenog jeste Istanbul.

Vanjino telo pronađeno je u selu na obodu Skoplja, a veruje se da je ubijena istog dana kada je nestala – 27. novembra. Veruje se da su je otmičari oteli na ulazu u zgradu u kojoj je živela, a da je informacije o njenom kretanju otmičarima dao njen otac Aleksandar. Njemu je određen pritvor od 48 sati. Policija je saopštila da je Vanja ubijena istog dana oko 10 časova, a za glavnog egzekutora je označen upravo Palčo.

Kako se nalazi u bekstvu, za njim je raspisana međunarodna poternica, a ministar policije Oliver Spasovski otkrio je kuda se kretao Palevski nakon ubistva Vanje. Prema njegovim rečima, Palčo je iz Makedonije otišao u Beograd, pa u Bugarsku. Severnu Makedoniju je navodno napustio 30. novembra.

FOKUS JAVNOSTI NA NACIONALNOSTI I JEZIKU: Popisivači obilaze domaćinstva u Crnoj Gori

Nestao bez traga

On je rekao da je iz države otišao automobilom.

„Zajedno sa advokatom je otišao u Beograd, a potom narednog dana u Bugarsku. Glavni organizator i izvršilac koji je, prema do sada utvrđenim dokazima, 27.11., negde oko 10 časova, ubio maloletnicu iz pištolja, uplašen zbog dokaza do kojih policija može da dođe, napustio je zemlju i tragamo za njim“, rekao je Spasovski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter