Izvor: BSC HAPPY
16.08.2023 u 12:20
0

MLADIĆ IZ SRBIJE HEROJ REGIONA: Spasio bračni par iz zapaljenog automobila u Crnoj Gori (FOTO)

Semir Nicević iz Novog Pazara, krenuo je put Bijelog Polja, kako to obično radi gotovo svakog vikenda.

„Vozio sam svoj Mercedes A klase. Negde oko 17h, na putu prema Beranama, primetio sam ispred sebe automobil koji se kretao haotično, iz trake u traku. Počeo je da gori, a da to putnici nisu ni znali“, napisao je Semir na Instagramu.

– Primetio sam da su u vozilu dve starije osobe. Odmah sam počeo da trubim sirenom, no bez uspeha. Nisu primetili. Krenuo sam zatim u preticanje, zaobišao sam ih i upalio sva četiri žmigavca. Tada je vozač uočio problem i nekako zaustavio automobil, koji je već do pola izgoreo.
Odmah sam izašao i video da su vezani sigurnosnim pojasevima. Stariji gospodin i njegova supruga. On je bio ošamućen od dima a ona gotovo bez svesti. Najpre sam izvadio vozača, teškom mukom zbog njegove kilaže i zbog pojasa kojim je bio vezan, a potom i gospođu, onako onesvešćenu – opisao je trenutak spasavanja ovaj hrabri mladić.

Kako dalje navodi, u koloni koja se kretala putem, bilo je nekoliko vozača kamiona firme „Knjaz Miloš“, koji su izneli aparate za gašenje požara.

JEZIVA TUČA SRBA U BUDVI: Jedan džipom pregazio muškarca koji je ležao na ulici!

– Pomogli su mi mnogo, njihovim aparatima smo pokušavali da gasimo vatru nekih 15 minuta i uspeli smo. Putnici su došli sebi nakon desetak minuta. U pomoć su priskočili i ostali ljudi koji su se zadesili na putu, te im dostavili vodu. Saznao sam da su iz Bosne i da imaju vikendicu na primorju. Automobil je preuzela šlep služba a o njima je brigu preuzeo Bosanac, koji je bio u koloni, a ja onako sav srećan sam nastavio svojim putem – ispričao je Nicević.

Iako mu je bračni par nudio vrednu novčanu nagradu, Semir je to odbio. Kako kaže, važno mu je da je spasio sigurne smrti, nečijeg oca i majku, dedu i baku.

Posle ovog slučaja, Semir je bio njihov gost u vikendici, u Baru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter