Izvor: Tanjug
30.05.2020 u 18:02
0

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

Državno tužilaštvo Bosne i Hercegovine predložilo je danas jednomesečni pritvor za premijera Federacije BiH Fadila Novalića, suspendovanog direktora FUCZ-a Fahrudina Solaka i vlasnika „Srebrene maline“ Fikreta Hodžića, osumnjičene u aferi „respirator“.

„Nakon ispitivanja osumnjičenih, tužiteljski tim Tužiteljstva BiH uputio je prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mere pritvora od 30 dana“, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

OVO MORATE ZNATI

POTRESNA ISPOVEST Da me heroin nije uništio bio bih drugi Novak (VIDEO)

OVO JE TAMARA ZVICER, ŽENA KOJA JE RASTERALA PLAĆENIKE Neverovatan život supruge vođe kavačkog klana (FOTO)

PREDSEDNIK OBJAVIO DIVNE VESTI: Pruga od Beograda do Stare Pazove do kraja marta!

PREMIJERKA SRBIJE ZA HAPPY TELEVIZIJU: Nikome se nećemo izvinjavati, branićemo Srbe svugde!

EKSKLUZIVAN SNIMAK Pogledajte TIJANU AJFON SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

Oni su proveli noć između četvrtka i petka u prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), nakon čega su u petak oko 18 sati prebačeni u prostorije Tužilaštva BiH, prenosi Klix.ba.

Sada je na redu Sud BiH koji će odrediti ročište za određivanje pritvora ili drugih mera zabrane koje predlože tužitelji.

SAZNAJTE JOŠ!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SKANDALČINA! U INAT SRBIMA! Ministarka pozirala pored obeležja terorističke OVK (FOTO)

SVI SU JE OTPISALI! Uzela je ovaj začin i desilo se čudo!

ZDRAV VIKEND RUČAK U PAR KORAKA Spremite ovo jelo i uživajte sa porodicom! (VIDEO)

Istraga o sumnjivoj nabavci 100 kineskih respiratora za 10,5 miliona konvertibilnih maraka traje više od mesec dana, a tokom tog perioda saslušano je mnogo svedoka, izvršeni su brojni pretresi i izuzeta obimna dokumentacija i drugi predmeti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter