Izvor: Kurir
28.02.2024 u 11:51
0

NIJE NI POČEO, A VEĆ BI DA IDE…. JAKOV MILATOVIĆ naslutio OSTAVKU I NA MESTO PREDSEDNIKA CRNE GORE?

Crnogorski predsednik Jakov Milatović poručio je da će, nakon ostavke u Pokretu Evropa sad (PES), ostati posvećen funkciji šefa države, a da će, ako se odluči za drugačije političko delovanje, na vreme obavestiti javnost.

RTCG prenosi da je Milatović, govoreći o ostavci na funkcijama u PES, novinarima kazao da je oko toga svima sve jasno.

On je istakao da ne želi da njegova ostavka opterećuje crnogorsku javnost i da našteti svojim doskorašnjim partijskim saborcima.

KAO DA JE RIMSKI CAR! ZELENSKI odlikovao RAMU, a ovaj ga nazvao „HEROJEM OTPORA“

– U odnosu na određene stvari koje su se dešavale posebno u poslednih par meseci ne želim da više da dajem bilo kome svoj legitimitet, a posebno ne ukoliko se radi o odlukama koje su se donosile i načinu rada suprotnom pricipima na kojima je PES osnovan – rekao je Milatović.

On je kazao da javnost prepoznaje da je bio u potpunosti posvečen funkciji predsednika države i da će to tako ostati.

– Ako se odlučim za drugačije političko delovanje, na vreme ću obavestiti javnost – rekao je Milatović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter