Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
12.11.2023 u 09:32
0

NOVE INFORMACIJE O STANJU HRVATSKOG MINISTRA NAKON NESREĆE: Ne seća se sudara, jedna osoba poginula

Iz bolnice su saopštili da nije bilo unutrašnjeg krvarenja.

Bivši ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić je u stabilnom stanju i on je van životne opasnosti, iako je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći.

Podsetimo, u udesu koji se dogodio juče ujutru na izlazu iz Vinkovaca, prema Županji, poginuo je četrdesetogodišnji Goran Šarić iz Privlake.

Banožić se zabio u njegov kombi dok je preticao kamion po gustoj magli. Ekstremiteti će i dalje morati da budu imobilisani, a lekari kažu da neće biti potrebna ozbiljna operacija.

TRAGEDIJA U DUBROVNIKU: Učenica (11) iznenada umrla, škola proglasila dan žalosti

Takođe su iz bolnice potvrdili da nije bilo unutrašnjeg krvarenja. Banožić se nesreće ne seća, a doktorka objašnjava da je to posledica šoka usled traume.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter