Izvor: TELEGRAF
12.11.2023 u 10:03
0

UŽAS U BOSNI: Dvojica fudbalera Sloge poginula u strašnoj saobraćajnoj nesreći

U automobilu se nalazilo pet osoba, a troje je uspelo da se spasi.

Teška saobraćajna nesreća desila se ovog jutra u Bosanskoj Otoci, a život su izgubile dve osobe.

Naime, automobil je sleteo s puta i završio u reci Uni, a u voziluse nalazilo pet osoba. Prema navodima sa GO SDP Bosanska Krupa, troje je uspelo da se spasi.

NOVE INFORMACIJE O STANJU HRVATSKOG MINISTRA NAKON NESREĆE: Ne seća se sudara, jedna osoba poginula

O tragediji su se oglasili na Facebook strani GO SDP Bosanska Krupa.

– Dragi prijatelji, noćas se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet su imali saobraćajnu nesreću i sleteli su sa puta pored mosta u Bosanskoj Otoci. Troje fudbalera uspelo se spasiti i izaći iz vozila, ali nažalost, u vodi su ostali naš član i kapiten Sloge, Nedžad Mujagić Džoni, zaposlen u JKP „10. juli“, koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu, i Fajić Adnan, sin Fajić Rizaha, nekadašnjeg fudbalera Sloge, koji je i sam nosio dres najdražeg kluba, inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol. Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi, kao i članovi Kajak-kanu kluba Kormoran, od jutarnjih sati rade na vađenju olupine i tela stradalih.

Stradalima neka je veliki rahmet, a današnje predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg odlaže. Žalost velika – naveli su.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter