Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
12.11.2023 u 10:19
0

VOZAČ UHAPŠEN: Teretni automobil na mestu usmrtio biciklistu

Telo vozača bicikla je po nalogu tužilaštva prevezeno u Kliničko-bolnički centar Osijek na obdukciju.

Jedna je osoba poginula u saobraćajnoj nesreći u Jelisavcu kod Našica noćas oko 00.25 sati, kada je automobil naleteo na biciklistu, prenosi Večernji list.

– Do nesreće je došlo kada je 40-godišnjak iz Našica, upravljajući teretnim automobilom, u Ulici I. B. Slovaka naleteo na 60-godišnjaka koji je upravljao biciklom s ugrađenim benzinskim motorom, a koji je od zadobijenih povreda preminuo na mestu saobraćajne nesreće – izvestili su iz PU osječko-baranjske.

Uviđaj su obavili policijski službenici iz Našica uz prisustvo dežurnog zamenika županijskog državnog tužioca u Osijeku.

UŽAS U BOSNI: Dvojica fudbalera Sloge poginula u strašnoj saobraćajnoj nesreći: Užas u Bosni

Vozač teretnog automobila je uhapšen, a telo vozača bicikla je po nalogu Županijskog državnog tužilaštva prevezeno u Kliničko-bolnički centar Osijek na obdukciju.

Policija nastavlja dalji rad na utvrđivanju svih okolnosti ove saobraćajne nesreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter