Izvor: Happy BSC Portal/24sata.hr
12.11.2023 u 11:11
1

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV BONOŽIĆA: Policija objavila kako je izazvao nesreću u kojoj je poginuo otac dvoje dece

Zbog sumnje da je kršenjem saobraćajnih propisa izazvao saobraćajnu nesreću, protiv 44-godišnjeg vozača će Županijskom državnom tužilaštvu u Vukovaru biti podnesena krivična prijava za krivično delo izazivanje saobraćajne nesreće u saobraćaju.

Vukovarsko sremska policija se oglasila o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao sada već bivši ministar odbrane Mario Banožić.

– Uviđajem saobraćajne nesreće, kojim je rukovodila zamenica Županijskog državnog tužioca u Vukovaru, utvrđeno je kako je 44-godišnji vozač vozila vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smera Vinkovaca u smeru Županje, obavljao radnju preticanja s leve strane teretnog vozila koje se ispred njega kretalo u istom smeru, a da se nije uverio da to može učiniti na siguran način ne ometajući saobraćaj iz suprotnog smera, usled čega je došlo do udara prednjeg dela vozila u prednji deo kombi vozila (teretno vozilo) pulskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smera upravljao 40-godišnjak.

NOVE INFORMACIJE O STANJU HRVATSKOG MINISTRA NAKON NESREĆE: Ne seća se sudara, jedna osoba poginula

Usled zadobijenih povreda 40-godišnji vozač je preminuo na mestu događaja, dok su 44-godišnjeg vozača radnici hitne medicinske pomoći prevezli u Opštu županijsku bolnicu u Vinkovcima te potom u Klinički bolnički centar Osijek na dalje lečenje.

Zbog sumnje da je kršenjem saobraćajnih propisa izazvao saobraćajnu nesreću, protiv 44-godišnjeg vozača će Županijskom državnom tužilaštvu u Vukovaru biti podnesena krivična prijava za krivično delo izazivanje saobraćajne nesreće u saobraćaju.

Nakon jučerašnje saobraćajne nesreće na putu Vinkovci-Županja na mestu je stradao 40-godišnji Goran Šarić iz Privlake, otac dvoje dece, a povređen je sada već bivši ministar odbrane Mario Banožić. Prema nezvaničnim informacijama, on nije bio pod uticajem alkohola u vreme nesreće. Još nije poznato ni kojom je brzinom Banožić vozio kada se zabio u kombi iz suprotnog smera. Banožić je juče u 6.15 svojim privatnim terencem krenuo u lov kada se dogodila strašna saobraćajna nesreća. U automobilu je bio sam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV BONOŽIĆA: Policija objavila kako je izazvao nesreću u kojoj je poginuo otac dvoje dece”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter