Izvor:
16.10.2016 u 20:19
0

OGLASIO SE I ON: Đukanović o slučaju Dikića rekao da…

Premijer Crne Gore Milo Ðukanović izjavio je da o hapšenju Bratislava Dikić poseduje ista saznanja koja su se već pojavila u medijima.

On očekuje da će parlamentarni izbori danas proteći u mirnoj i regularnoj atmosferi.

– Ne očekujem večeras nikakve incidente – rekao je Ðukanović.

Na pitanje novinara kakao komentariše hapšenje grupe koja je planirala da danas izvrši terorističke akcije u Crnoj Gori, a na čijem je čelu bivši šef srpske žandarmerije Bratislav Dikić, on je rekao da raspolaže istim saznanjima koja su se već pojavila u medijima i da je u završnoj fazi priprema saopštenja kojom će se oglasiti državni organi.

Ðukanović je nakon što je glasao rekao da očekuje pobedu svoje DPS, a da će nakon prebrojavanja glasova biti razgovora i o budućoj saradnji sa drugim strankama.

B 92
Foto: Twitter/__cruelladevil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter