Izvor: Nedeljnik afera
01.11.2023 u 16:18
1

PLENKOVIĆ NASTAVLJA SA PROVOKACIJAMA: Milanović je najveći rusofil!

Nakon što je predsednik Hrvatske Zoran Milanović prozvao hrvatskog premijera zbog fotografije sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem, za koga je rekao da je rusofil, Andrej Plenković je imao potrebu da objasni kako je ta fotografija nastala.

Plenković, naime, boravi u Parizu, gde se obratio Veću OECD-a, a gde ga je, kaže, francuski predsednik Emanuel Makron pozvao da zajedno pogledaju finale Svetskog prvenstva u ragbiju (Novi Zeland – Južnoafrička Republika 11:12), koje je održano u subotu 28. oktobra.

“U jednom trenutku se pojavio Đoković, nisam ni znao da će biti tamo, fotografirali smo se… Ali poslednji koji me može prozivati je Milanović, koji nas dovodi u poziciju da moramo objašnjavati stavove Hrvatske, a to je podrška Ukrajini, što je naš stav celo vreme. Ako je neko rusofil, to je onda on (Milanović), rekao je Plenković i dodao:

“Čuo sam i da je koristio izraz ‘budala’, na što mogu reći da su njegove izjave poslednjih godinu dana debilne i sramota za Hrvatsku”, preneli su hrvatski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PLENKOVIĆ NASTAVLJA SA PROVOKACIJAMA: Milanović je najveći rusofil!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter