Izvor: BLIC
15.05.2020 u 09:32
0

PLJUŠTE KAZNE: Policijski čas prekršilo 37 građana

U Republici Srpskoj je u protekla 24 časa 37 građana prekršilo zabranu kretanja tokom policijskog časa, pišu mediji.

Evidentirana su i dva lica koja su prekršila izrečenu meru kućne izolacije, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske, prenose mediji.

OVO MORATE PROČITATI

UŽAS! EKSKLUZIVNO SAZNANJE Evropa i SAD učinile prvi korak ka ugradnji ČIPA

DOSTA SKRIVANJA! Ovo je dokaz šta Amerikaci misli o Tesli i Srbiji! (FOTO)

KUPANJE! Otvorene plaže, ali uz ova rigorozna ograničenja

ŠOK! POZNATI SEKSOLOG O INCESTU: Seks između oca i punoletne ćerke je normalan ako nije silovanje!

ODMOR U SRBIJI ZA PAMĆENJE: Top pet prelepih destinacija za letovanje

Policijski službenici su u protekla 24 časa zatekli i 53 lica koja nisu koristila zaštitnu masku na javnim površinama i njima je uručen prekršajni nalog, u skladu sa Uredbom sa zakonskom snagom o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter