Izvor: Sputnjik
21.09.2023 u 16:23
4

„POTOMAK FAŠISTA NAS DA UČI“: DODIK NE ŠTEDI ŠMITA! (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da „nemački turista Kristijan Šmit nema pravo da drži predavanja, pogotovu što dolazi iz naroda čiji su pripadnici počinili Holokaust“.

Komentarišući nametnute izmjene Zakona o Memorijalnom centru, Dodik je rekao da Šmit „igra igru“.
 – To je za nas nebitno, kakav Memorijalni centar, neka ga nosi sa sobom – rekao je Dodik.
On je istakao da Šmit nema pravo da o ovoj temi drži predavanja.
 – Dođe čovjek koji je potomak fašista i naroda koji je počinio Holokaust i nama drži predavanja na tu temu – rekao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “„POTOMAK FAŠISTA NAS DA UČI“: DODIK NE ŠTEDI ŠMITA! (VIDEO)”

  1. Pa neka Smita u Sarajevu sa svojom bracom istisu oni ko i Smit koji ga podrzavaju.A onda ce oni reci pa zasto dase srbi odvoje.Pa dosadila im vasa dobrota.

    3
    1
    Odgovori
  2. Ima dosta njih koji nešto znače u političkom životu Evrope a potomci su fašista i nacista i to treba da se zna i treba reći . Uglavnom postavljau one u Evropi koji imaju veze sa Amerikom ili su na neki način potomci i Engleza kao recim Ursula Lajen koja je Briselka tamo je rodjena , povezana sa Englezima a preci su bili medju prvim doseljenicima u Ameriku , njena porodica Landson bila je vlasnik ogromnih plantaža sa preko 200 robova , njeni rodjaci i preci bili su medju najbogatijima u britanskoj severnoj Americi a i potomak je Dzozefa Vraga koji je bio najveći trgovac robljem tog doba u Americi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter