Izvor: Afera/BSC Happy
19.09.2023 u 12:55
22

„KAO MAJMUNI U CIRKUSU“: ŠMIT na NAJVULGARNIJI NAČIN UVREDIO REPUBLIKU SRPSKU U SRED EMISIJE! (VIDEO)

Ovo je kao da majmuni nastupaju u cirkusu. NEMAC Kristijan Šmit komentarišući to da nije poželjan u Republici Srpskoj posegnuo je za neprimerenim rečima.

On je na potpuno neprikladan način komentarisao to što se u Republici Srpskoj dovodi u pitanje njegov “diplomatski status”.

– Ovo je kao pozorište. Ovo je kao da majmuni nastupaju u cirkusu. Ja sam akreditovani diplomata. Možda neki u Banjaluci ne vide to tako, ali to me uopšte ne zanima. EU je jako iritirana. Ako se odigravaju ovakve gluposti, to ne vodi BiH ka članstvu EU. Ja sam uvek spreman za šalu. Međutim, ne mogu se samo gluposti “valjati” jedna za drugom. Trebalo bi da razgovaramo pristojno, kao ljudi. Dodik vara ljude zato što iznosi lažne tvrdnje – kazao je Šmit za “Oslobođenje”.

– Oni ne znaju koliko podrške dobijam i iz Republike Srpske, jer i ljudi u Republici Srpskoj žele, kao i svi drugi, da idu razumnim putem, a ne žele ovakvu cirkusku predstavu – istakao je Šmit.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

22 thoughts on “„KAO MAJMUNI U CIRKUSU“: ŠMIT na NAJVULGARNIJI NAČIN UVREDIO REPUBLIKU SRPSKU U SRED EMISIJE! (VIDEO)”

  1. Majmune Smitu. Ti ne predstavljas Evropu ili Evropsku uniju jer Evropa tj Evropska unija je od 1945 godine okupirana od strane Amerike. Vi Buba Svabe/Svabcovi imate na stotine Americkih baza na vasoj teritoriji. Tebe su poslali Amerikanci a ne Evropa koju sad Amerika polako unistava.

    27
    0
    Odgovori
  2. Ajd ti polako u Njemacku, bolje ti je za vremena, posle mozda moras da zuris, ovako za vremena spakuj prnje i putuj!
    Putuj igumane i nemisli na Bosnu, sami ce se oni organizirat bolje je da to rade bez tvoje pomoci.

    1
    0
    Odgovori
  3. Teska manipulacija.Hitler je zelio Sjedinjene europske drzave,samo nije uspio jer je igra bila otvorena.Ovi sta zele to isto Ce vjerojatno uspit jer su prvo postavili nekoliko lica sta su izazvali rat 90 ih pa su naredili da se unisti cila industrija pa sad kad drzave juge ne mogu vise proizvoditi za svoj opstanak, ovi ih guraju u sjedinjene evropske drzave tj prikriveni nacizam.

    1
    0
    Odgovori
  4. Да ли се сећа неко песмице.., подсетио ме брат Боки са тим огледалом:
    „Нашао мајмун стари огледало,
    Па видео себе и озбиљно рек’о:
    -Гле како је смешан,
    Гле како је длакав,
    Е баш Богу хвала што ја нисам такав!
    ,😁😁😁😁

    ПС. Буквар или читанка првих четири разреда ОШ још из 80-тих!!!

    1
    0
    Odgovori
  5. Куртон издркани, није у стању за читав живот реч српску да научи а ‘оће да се курета… ШВАЈН!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter