Izvor: RTS
19.09.2023 u 13:49
0

STRAŠNA TRAGEDIJA U CRNOJ GORI: Sleteo autobus na putu Cetinje–Budva – tri osobe poginule, više povređenih

Tri osobe su stradale, a više njih povređeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Cetinje–Budva kada je došlo do sletanja autobusa sa kolovoza u provaliju dugu 15 metara. Iz Uprave policije su rekli da u nesreći ima više povređenih osoba

Danas u 12:10 sati, sletio je autobus na putu između Budve i Cetinja. Ima više povrijeđenih osoba“, kazali su za RTCG iz policije. Vijesti pišu da je prema prvim podacima u autobusu bilo između 30 i 35 osoba.

„KAO MAJMUNI U CIRKUSU“: ŠMIT na NAJVULGARNIJI NAČIN UVREDIO REPUBLIKU SRPSKU U SRED EMISIJE! (VIDEO)

Više detalja za sada nije poznato.  Vozila vatrogasne i hitne pomoći stigla su na lice mesta i službenici izvlače povređene.

„Sve raspoložive jedinice su na licu mesta, kao i službe HMP i Direktorata za vanredne situacije“, saopštili su iz Uprave policije.

Uviđaj je u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter