Izvor: HAPPYBSC
21.09.2023 u 15:26
0

UHAPŠEN NASILNIK KOD ZAGREBA:Muškarac vodio ženu golu po selu da je prikaže kao preljubnicu, prostački je vređao

Muškarac iz sela u okolini Zagreba vodio je ženu golu po selu, a nakon hapšenja je uveravao istražitelje da je on u stvari dobar

Sudija mu je odredio istražni zatvor kako ne bi ponovio ovakvo delo. Naime, prema svojoj supruzi bio je izuzetno nasilan. Udario ju je u glavu, optužujući ju da je k*rva. “Zašto si to uradila? K*rvo! Priznaj sve!”, vikao je na ženu.

JAO DRITANE! ABAZOVIĆ u ZAGRLJAJU sa SOROŠEM! OBJAVILI ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU! (FOTO)

Nakon toga ju je golu izvukao iz kuće i vodio po selu kako bi je „svima prokazao kao preljubnicu“.

Na kraju je uhapšen, te prijavljen zbog porodičnog nasilja, pretnji i nanošenja telesnih povreda. Tužilaštvo je zatražilo da mu se odredi istražni zatvor kako ne bi uticao na svedoke, pre svih svoju žrtvu, te kako ne bi ponovio kazneno delo.

Sudija je zaključio kako je taj zahtev opravdan, pa je osumnjičeni muškarac odveden u Remetinec.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter