Izvor: Tanjug
20.11.2020 u 21:47
0

PROGLAŠENO STANJE KRIZE! U Severnoj Makedoniji KRITIČNO!

Situacija je sve alarmantnija

UPOKOJEN SRPSKI PATRIJARH

DR NESTOROVIĆ NA HAPPY TV: Smrt patrijarha Irineja, C-19 apokalipsa, i vakcine…

OGASIO SE MAKRON! Na srpskom jeziku uputio izraze saučešća!

MERE ZBOG KORONA VIRUSA: Ovako će izgledati oproštaj od patrijarha Irineja

ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Objavljeno mesto i vreme sahrane patrijarha Irineja

Nemačka biskupska konferencija uputila saučešće povodom smrti patrijarha Irineja!

U Severnoj Makedoniji proglašeno je stanje krize zbog epidemije virusa korona.

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev najavio da je na teritoriji cele zemlje proglašeno krizno stanje u trajanju od 30 dana.

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski objasnio je da proglašavanje kriznog stanja daje široke mogućnosti za angažovanje vojske u podršci zdravstvenim institucijama i vladi i da preuzme upravljanje privatnim zdravstvenim ustanovama.

– Tu se ne radi o nacionalizaciji zdravstvenih ustanova, već eventualno o upravljanju njima u borbi protiv pandemije, i to u obimu u kojem vlada proceni da je potrebno – rekao je Pendarovski.

Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče je rekao da je ovaj period stvarno kritičan i da se očekuje da će u jednom periodu broj novozaraženih biti linearan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter