Izvor: novosti
08.09.2022 u 12:03
0

SARAJLIJA NOŽEM IZBO TRI OSOBE: Napad u stanu na Dobrinji

U jutrašnjem napadu nožem u jednom stanu u sarajevskom naselju Dobrinja nožem su povređene tri osobe.

Kako je saopšteno, policija je juče dobila dojavu da je u stanu u ulici Branislava Nušića, opština Novi Grad Sarajevo, F.D. iz Sarajeva fizički napao i nožem povredio tri osobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Povređeni su S.Š., rođen 2001. godine, E.Š., rođen 2000. godine i T.H., rođen 2001. godine, nastanjeni u Sarajevu.

Povređenima je lekarsku pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu.

Lekari su konstatovali da je E.Š. zadobio lakše telesne povrede, koji je nakon ukazane lekarske pomoći upućen na kućno lečenje, dok su S.Š. i T.H. zadobili neutvrđen stepen povreda, te su zadržani na daljem lečenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju pomenutih krivičnih dela, kao i pronalasku izvršioca.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter