Izvor: INFO BIJELJINA
29.09.2023 u 17:36
0

TRAGEDIJA U BIJELJINI: Nestali radnik pronađen u silosu mlina, naređena obdukcija

Telo osobe S.P. iz Bijeljine pronađeno je sinoć oko 21 čas u silosu mlina u kojem je isti bio zaposlen, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Naime, Policijska stanica Bijeljina 27.09.2023. godine oko 18 časova od strane radnika milina u Crnjelovu – grad Bijeljina, primila je prijavu da je osoba S.P.nestala iz kruga firme.

– Po primljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mesta i obavili razgovor sa radnicima firme, isti su izjavili da osobu S.P. nisu videli od 14 časova, kao i da je na radnom mestu ostao njegov mobilni telefon, dok se na parking prostoru firme nalazilo njegovo putničko vozilo – navodi se u saopštenju policije.

NJEGOVE REČI OSTAĆE ZAUVEK UPAMĆENE: Na današnji dan poginuo narodni heroj major Milan Tepić

Policijski službenici u cilju pronalaska osobe pretražili su užu i širu teritoriji oko firme. Narednog dana 28.09.2023. godine, prilikom pražnjenja silosa oko 21 čas pronađeno je telo nestale osobe.

Od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina 29.09.2023. godine izvršen je uviđaj, a telo je prevezeno na Odeljenje patologije.

Nadležni tužilac naložio je obdukciju tijela u cilju utvrđivanja svih potrebnih činjenica i okolnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter