Izvor: Tanjug
24.10.2020 u 17:52
0

U Crnoj Gori preminulo OSAM osoba, još 193 zaraženih!

U poslednjih 24 sata u Crnoj Gori analizirana su 743 uzorka, na korona virus pozitivne su 193 osobe, dok je preminulo osam obolelih, saopštio je Institutu za javno zdravlje Crne Gore.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve, kao i broj oporavljenih u protekla 24 časa, aktivnih slučajeva u Crnoj Gori je sada 3.765.

Preminulih osam od jučerašnjeg preseka su pacijenati iz Cetinja, Podgorice, Ulcinja (3), Herceg Novog, Nikšića i Pljevalja.

SVE O KORONI

Dr Belojević IZNEO CRNE PROGNOZE! Virus i te kako ubija, a evo do kad će pandemija trajati

Situacija se POGORŠAVA! Ovo je KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Srbije!

Pacijentkinja OBOLELA od KORONE PORUČUJE! ŠTITITE SE OVO NIJE NAIVNO!

Ukupan broj preminulih povezanih sa infekcijom korona virusa od početka juna je 254, a od početka godine 263.

U poslednja 24 sata prijavljen je oporavak kod 223 pacijenta.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve, kao i broj oporavljenih u protekla 24 časa, aktivnih slučajeva u Crnoj Gori je 3.765, prenose crnogorski mediji.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 16.629.

Kako je objavio Institut za javno zdravlje, u skladu sa trenutnim opštinskim stopama incidencije (broja novih slučajeva infekcije koronavirusa registrovanih tokom prethodnih 14 dana u odnosu na broj stanovnika opštine) biće ublažene mere u Kotoru, Rožajama, Pljevljima i Nikšiću.

OVO MORATE ZNATI

PRETUKLI ĆERKU jer je htela da se UDA ZA SRBINA! Francuska PROTERALA porodicu poreklom iz BiH!

Nastavnik u penziji pokušao da obljubi devojčicu (11) u garaži u Jagodini! NAMAMIO je PRIČOM O MAČIĆIMA!

HOROR na Paliluli! Telo muškarca pronađeno ispred napuštene zgrade

U Nikšiću i Pljevljima će, prema novom ublažavanju mera donetih u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, od ponedeljka biti otvorene škole, a u Pljevljima će biti dozvoljen i rad ugostiteljskim objektima.

Nova odluka primenjivaće se od 26. oktobra u 00.00 sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter