Izvor: BSC happy portal
24.05.2023 u 08:56
3

ČEGA SU SE TICALI TAJNI RAZGOVORI? Sastali se PUTIN i DODIK u Moskvi, svi se pitaju samo jedno

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je u utorak u Moskvi sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i pozdravio povećanje trgovine.

U transkriptu koji je objavio Kremlj, Putin je rekao Dodiku da je bilateralna trgovina sa Republikom Srpskom, iako relativno mala, prošle godine porasla za 57%.

„NEĆU DA UMREM, MOMCI, MORAĆETE DA SE BORITE S MNOM JOŠ DUGO VREMENA“: Lukašenko nikad ZDRAVIJI

 – Taj trend svakako treba zadržati –  rekao je on i dodao da bi kompanije iz Rusije i Republike Srpske mogle da ostvare još bolje rezultate.

Dodik je nakon sastanka sa Putinom rekao ruskoj televiziji da će cena koju je Republika Srpska plaćala za gas ostati niska, ali 3nije izneo detalje.

Putin mu je zahvalio na, kako je nazvao, neutralnom stavu o sukobu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ČEGA SU SE TICALI TAJNI RAZGOVORI? Sastali se PUTIN i DODIK u Moskvi, svi se pitaju samo jedno”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter