Izvor: Tanjug
24.03.2024 u 20:55
0

U SRPSKOJ JE DANAS DAN ŽALOSTI: PALATA REPUBLIKE SRPSKE u bojama RUSKE ZASTAVE

Palata Republike Srpske večeras je osvetljena u bojama zastave Rusije, u znak solidarnosti Srpske sa Rusijom, gde se u petak desio teroristički napad u kojem je poginulo najmanje 137 ljudi, prenela je Srna.

U Srpskoj je danas Dan žalosti. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u subotu da je teroristički napad u Moskvi za svaku osudu i da sve što se dešava na tako gnusan, zločinački način mora da prestane, da bude sprečeno i onemogućeno po svaku cenu, i naglasio da svi faktori na Balkanu treba da budu posvećeni i učine sve na očuvanju mira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter