Izvor: ALO
25.03.2024 u 09:14
0

STRAVIČAN POŽAR U HRVATSKOJ: Buknuo u porodičnoj kući, proširio se na obližnju zgradu

Stravićan požar buknuo je noćas u Donjem Miholjcu u Hrvatskoj na jednoj porodičnoj kući i proširio se na susednu zgradu, a ni nakon 5 sati gašenja, još nije lokalizovan,

– Operativno dežurstvo PP Donji Miholjac je noćas u 2,44 sati primilo dojavu da u Donjem Miholjcu gori kuća. Izlaskom na lice mesta utvrđeno je da se požar proširio i na krov stambenog objekta s devet stanova i prodavnicom u prizemlju – izvestila je PU osječko-baranjska.

Svi stanari su evakuisani, a srećom niko nije povređen.

 

DODIK ČESTITAO ROĐENDAN LAVROVU: „Zahvalni smo na prijateljstvu, računamo na vašu podršku“

 

– Požar još uvek gase pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac. Uviđaj na licu mesta obaviće se kada se za to stvore uslovi – izvestila je hrvatska policija jutros oko 8 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter