Izvor: vijesti.me
26.06.2020 u 19:40
0

VAŠINGTON SE OGLASIO: U Crnoj Gori se vrši PROGON HRIŠĆANA!

U Vašingtonu više nema nikakve sumnje da režim u Crnoj Gori vrši progon hrišćana i da krši ljudska prava.

PROČITAJTE OBAVEZNO

AMERIČKA NOVINARKA POZVALA NJUJORK TAJMS DA SE IZVINI VUČIĆU

VUČIĆ O KORONA VIRUSU I MOGUĆIM RESTRIKCIJAMA: Ne isključujem uvođenje mera!

NOVE MERE U BEOGRADU: Povećava se broj KOVID BOLNICA I AMBULATNI!

Zabrana verskih okupljanja tokom pandemije Kovida-19 dodatno je povećala tenzije, protesti su doveli do privođenja nekih od najpoznatijih pravoslavnih lidera u zemlji.

U Crnoj Gori su napadnuti hrišćani, ocenjuju u autorskom tekstu poverenici Komisije za međunarodne verske slobode Sjedinjenih Država DŽoni Mur i Nuri Turkel, komentarišući sporni Zakon o slobodi veroispovesti.

OVO MORATE ZNATI

MAĐARSKI GRANIČARI OTKRILI: Migranti kopaju tunel na granici sa Srbijom!

EKSPLOZIJE ODJEKUJU TEHERANOM! Vojna baza NESTALA U PLAMENU! (VIDEO)

ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU UBISTVA MALE MEDLIN: Ubica sledeće nedelje izlazi na slobodu

TAČI POBEGAO U ALBANIJU! „Sestre, braćo, upravo sam sleteo na aerodrom“

U tekstu pod naslovom „U Evropi je na snazi progon Jevreja, muslimana i hrišćana. Sa tim se mora odmah prestati“, Mur i Turkel podsećaju da od decembra traju protesti nakon usvajanja Zakona o veroispovesti za koji, kako ukazuju, mnogi veruju da će Vladi omogućiti oduzimanje verske imovine.

Srpska pravoslavna crkva s pravom strahuje da zakon služi kao izgovor za oduzimanje imovine. Ta zabrinutost dovela je do velikih i stalnih protesta širom zemlje. Zabrana verskih okupljanja tokom pandemije Kovida-19 dodatno je povećala tenzije, protesti su doveli do privođenja nekih od najpoznatijih pravoslavnih lidera u zemlji – uključujući i ovonedeljno saslušavanje mitropolita Crne Gore Amfilohija (drugi put ove godine).

NEMOJTE DA PROPUSTITE!

PUTIN PRVI PUT U STRAHU: PAKLENE VRUĆINE SIBIRA PRETE MOĆNOJ RUSIJI!

ČULI STE ZA TESLU I PUPINA, ALI OVO JE BIO PRVI SRBIN U AMERICI!

KRALJ FOTOŠOPA IZLUĐUJE KLIJENTE: Najluđe i najsmešnije slike sa interneta

VODITELJKA HAPPY TV PROMENILA IMIDŽ: Izgleda BOLJE nego IKAD, pleni svojom POJAVOM! (FOTO)

Oni se, takođe, kritički osvrću na prilično uzdržan stav evropskih zvaničnika po ovom pitanju i napominju da je naročito neopravdana odluka da Evropska komisija ne produži poziciju specijalnog izaslanika Evropske unije, čiji je mandat uključivao promovisanje slobode veroispovesti i verovanja – prenela je Mitropolija crnogorsko-primorska.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Kako se navodi, DŽoni Mur i Nuri Turkel su poverenici Komisije za međunarodne verske slobode SAD koje su imenovali predsednik Donald Tramp i predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa Nensi Pelosi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter