Izvor: In4s.net
27.06.2020 u 09:54
0

RACIJE U KUČIMA! Milovi specijalci pretresaju kuće, traže oružje!

Nekoliko automobila sa 17 specijalaca i policajaca na Ublima u Кučima da pretresu kuću Boška Bojovića, bivšeg šefa DB (UDBE) Crne Gore, sa obrazloženjem da se tamo nalaze velike količine oružja.

DO POBEDE! MITROPOLIJA CRNOGORSKA: Narode, umesto litija idemo na moleban!

Akcija se dogodila prekjuče u 5.20 sati! Pretresli su do kraja i tri štale sa kozama, ovcama i kravama, kao da su i one opasne po okolinu. Pošto nije ništa pronađeno uhapsili su mu brata Branka, kojeg su u toku dana pustili.

Iako već duže vremena Boško Bojović, danas u penziji, ne živi na Ublima u Кučima jasna je poruka ne samo Bojovićima već i svim Кučima upravo u vreme policijske brutalnosti koja se dešava ovih dana u više gradova Crne Gore.

OVO MORATE PROČITATI

LUDILO! GOLI PLES DIREKTORA SZO: Pogledajte „prvog borca protiv korone“ u erotskom izdanju! (VIDEO)

BIL GEJTS NE ODUSTAJE: MORAMO UVERITI SVE LJUDE DA SE VAKCINIŠU!

SVE VIŠE JAVNIH LIČNOSTI U SRBIJI IMA KORONU: Spisak poznatih SE ŠIRI!

ŠPANCI OTKRILI DA JE KORONA BILA U EVROPI JOŠ U MARTU 2019. GODINE

Poznato je da su Кuče u proteklim dešavanjima oko Zakona o otimanju imovine Pravoslavnoj crkvi, primer kako se treba odnositi prema svojim svetinjama. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter