Izvor: republika.rs
24.06.2021 u 11:14
0

CACA I BOGDAN MORALI DA SE RASTANU! Ovo je pravi razlog!

–  Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović važe za skladan par, a kako je medijima, koji ih pomno prate, poznato, do sada su bili nerazdvojni. Ipak, izgleda da je idili došao kraj, a Bogdan i Ceca rastali su se bar na neko vreme…

VAŽNO

DR KISIĆ OBJASNILA: Imunitet kod vakcinisanih građana traje duže od očekivanog

LINTA ODGOVORIO NA PROVOKACIJE: Hrvatski ministar dobro zna šta je činila NDH!

ŽELJKA CVIJANOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA: Politika Bakira Izetbegovića uništava šanse za pomirenjem

– Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović već mesecima omiljena su tema javnosti. Mediji doslovno prate svaki njihov korak, a Bogdanova posvećenost i briga o izabranici, oduševljavaju.

Ipak, idila je nakratko narušena, a Bogdan i Ceca koji su navikli da svakodnevno uživaju u zajedničkom vremenu morali su da se rastanu.

Naime, kako se noćni život i zvanično vratio u Beograd, obim Bogdanovog posla je porastao, pa ovoga puta nije mogao da otputuje na odmor sa svojom lepšom polovinom, kaže izvor za naš portal.

A dok Bogdan radi kao menadžer jednog luksuznog restorana, Ceca uživa u odmoru na Kipru, gde je nedavno otputovala, kako bi sabrala utiske, nakon meseca punog proslava, koje je porodica Ražnatović organizovala u velikom stilu. Prekopotrebni odmor, ipak, neće dugo trajati, jer pored poslovnih obaveza, Ceca nestrpljivo iščekuje da se vrati u Beograd, u zagrljaj svog voljenog

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter