Izvor: Novosti.magazin
11.04.2024 u 10:10
1

KOŠTA SAMO 20 DINARA: Otklanja i najupornije mrlje sa tepiha, posle ovoga izgledaće kao nov

Ovaj sastojak je delotvorno sredstvo za čišćenje, koji uklanja i najupornije fleke na tepihu.

Mnogima nošenje tepiha na pranje predstavlja pravu noćnu moru, misleći da je to jedina opcija za uklanjanje upornih fleka koje je teško skinuti.

Ipak, da li ste znali da ih možete oprati praškom za pecivo? Sve što treba da uradite jeste da rastvorite prašak za pecivo u vodi, a potom da istrljate fleku dobijenom smesom. Nakon toga usisajte deo koji ste ribali i videćete rezultate.

Još jedan trik koje pojedine domaćice znaju jeste uklanjanje fleka kiselom vodom. Njome možete ukloniti fleke i sa fotelja, kreveta, garnitura i sličnih platnenih materijala. Nema potrebe da ribate. Dovoljno je da prospete kiselu vodu na mesto gde je fleka i pustite da odstoji.

Videćete kako se mrlja povlači, a na vama je samo da prebrišete krpom.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KOŠTA SAMO 20 DINARA: Otklanja i najupornije mrlje sa tepiha, posle ovoga izgledaće kao nov”

  1. Nema ništa bolje nego istresti tepih klofačem, prvo sa unutrašnje strane a onda ga okrenuti pa sa lica udri iz sve snage , a onda, polse jedno pola sata trešenja ide kofica, u kojoj je pola sirćeta pola vode, metlica i metlicom umočenom u mešavinu sirćeta i vode preći preko tepiha još dok visi , ostaviti ga tako malo da postoji na suncu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter