Izvor:
27.03.2017 u 03:36
0

IMA 40 GODINA I DVA POROĐAJA: Trajno skinula celulit, evo i kako! (foto)

Iako je mislila da će celog života muku muiti sa celulitom, pronašla je trajno rešenje.

Od specijalnih sapuna do seruma, i preparata za piling (kako iz domaće radinosti, tako i kupovnih), mnoge žene isprobale su sve kako bi konačno uspele da se reše upornog celulita na nogama, stomaku i zadnjici. I opet – ništa.

Tako je i Belinda Norton Smit mislila da će zauvek mučiti muku sa celulitom nakon dva porođaja.

Međutim, ova 39-godišnja majka dvoje dece, žena koja ima diplomu iz zdravstevnog i telesnog vaspitanja, našla je rešenje za celulit. I to trajno rešenje.

Koja je njena tajna?

Reč je vrlo jednostavnom stilu života koji podrazumeva zdravu ishranu, redovnu fizičku aktivnost i opuštanje uma i tela. Na svom sajtu, kao i Instagram profilu, svojim pratiocima redovno deli savete i fotografije iz svog života.

Zdrava i sveža hrana je korak broj 1 za dobro zdravlje i vitko telo, naročite posle 30-e.

– Nakon 30-e godine naše telo i hormoni se dramatično menjaju i gubimo mogućnost da sagorevamo šećer tako brzo kao nekada. Zato je neophodno da jedemo zdravo kako bismo izgledali i osećali se dobro – objašnjava Belinda.

Dakle, ona preporučuje da jedemo što više ribe, piletine i ćuretine, kako bismo telu obezbedili neophodne proteine. Uz to obavezno ide dosta svežeg povrća i zeleniša. Kinoa i pirinač obezbediće nam ugljene hidrate.

Stil
Foto: Arhivs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter