Izvor:
07.10.2016 u 16:30
0

ISPOVEST: Moja SVEKRVA je utelovljenje ĐAVOLA. Evo kako sam NAPAKOSTILA njoj i njenim TRAČARAMA

Popela mi se na vrh glave i nikako ne mogu protiv nje, kao da se borim samim đavolom i nemam više snage. Od prvog dana kako sam se uselila kod njih ona mene ne podnosi. Večito mi nešto prigovara i pametuje. Šta god da napravim njoj ne valja i nije dobro, i onda mi to ne kaže nasamo nego čeka da neko dođe, pa onda plete po meni pred drugima. Tačno me želi poniziti pred drugima i da pokaže kao kako ja ne valjam.

Više puta mi dođe da je zadavim golim rukama, pogotovo kad mi kopa po sobi i mojim ličnim stvarima, puno puta sam je uhvatila i rekla mužu. Znao se izderati na nju, par dana mir čim on ode na teren ona opet kolo vodi.

Kad joj dođu njene glavne prijateljice i tračare na kafu, neće iona da skuva nego goni mene…
Ajde u početku sam iz poštovanja i jer mi se nije dalo prepucavati, prešutila sam i skuvala, kad sam im donijela i kad je probala izlila je šalicu s kavom i rekla, da joj nije dobra neka joj napravim drugu.

Toliko sam bila besna dok sam joj kuhala kafu, da sam joj nekoliko puta pljunula u šoljicu i tako joj servirala.

E kao kafa je sad super položila sam, a samo da zna kako mislim da me ne bi tražila više da kuvam.

Al neka još ću je malo tako tretirati pa ću prvom prilikom,samo da vidim njenu reakciju.

Happytv.rs
Foto:hercegovina.info

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter